Menuja Kryesore

Sportet

Renditjet

Luaj lojërat tona të reja
fito MEGA Xhekpotin...
Fito Milona €uro!

Lumi Xhekpotin
€468,982.65
Luaj lojërat tona tradicionale
Fitoni Golden Pot, dhe Lumi Xhekpotin
Fito duke u argëtuar

Fituesit e Xhekpotëve
Loja KazinosXhekpoti Aktual
Black Cherry2,735.49€
Roulette4,253.94€
Five Times Pay5,720.71€
BINGO1,027.43€
KENO3,678.45€
MP Roulette6,194.70€
Blackjack4,568.31€
Royal Poker1,094.57€

Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Kujdesi për
klient

Kontakto direkt
e-mail:
support@lumibet.com

Oferta ditore e sporteve. Zgjidhni sportin apo skuadrën tuaj të preferuar, dhe vëni baste në shumë-llojshmërine e tipave që LumiBet ju ofron.
Live në vijim
International Clubs - Uefa Europa League, Group H
Everton Fc - Vfl Wolfsburg1:0
International Clubs - Uefa Europa League, Group H
Osc Lille - Fc Krasnodar0:1
International Clubs - Uefa Europa League, Group I
Ssc Napoli - Ac Sparta Praha1:1
International Clubs - Uefa Europa League, Group I
Young Boys Bern - Sk Slovan Bratislava2:0
International Clubs - Uefa Europa League, Group G
Fc Sevilla - Feyenoord Rotterdam2:0
Renditjet - Në vijim
Basti do të mbyllet në
19-Sep 00:30
Brasileiro Serie A 2014 - Winner
Basti do të mbyllet në
19-Sep 01:10
MLB 2014 - National League - Winner
Basti do të mbyllet në
19-Sep 02:25
NFL2014/15 NFCConference - Winner
Basti do të mbyllet në
19-Sep 02:25
NFL2014/15 Superbowl XLIX- Winner
Basti do të mbyllet në
19-Sep 06:00
Coupe de France 2014/15 - Winner
Ngjarjet në vijim dhe ngjarjet LIVE mund të kombinohen në tiketë. klikoni dhe lexoni tek PMSH për më shumë info.
Ngjarjet në vijim
1X2Σ+-  
18-Sep
22:00
Londero, Juan Ignacio-Struvay, Eduardo
1.4
 
2.7
 
 
 
+5
18-Sep
22:00
Rampre, Petra-Kania, Paula
2.7
 
1.35
 
 
 
+5
18-Sep
22:00
Boserup, Julia-Oudin, Melanie
2.45
 
1.45
 
 
 
+5
18-Sep
22:30
Gaio, Federico-Klec, Ivo
1.5
 
2.35
 
 
 
+5
18-Sep
23:00
Racing Club-Argentinos Juniors
2
3.1
3.8
2.5
2.6
1.4
+86
18-Sep
23:00
Zeballos, Federico-Banzer, Rodrigo
2.3
 
1.5
 
 
 
+5
18-Sep
23:20
Beretta D / Cuevas M-King K / Spir J-C
2.85
 
1.35
 
 
 
18-Sep
23:30
Muresan D / Whoriskey C-Broady N / Falconi I
3.05
 
1.3