Lumi Xhekpotin
€561,322.93
Luaj lojërat tona tradicionale
Fitoni Golden Pot, dhe Lumi Xhekpotin
Fito duke u argëtuar

Fituesit e Xhekpotëve
Loja KazinosXhekpoti Aktual
Black Cherry2,228.31€
Roulette5,622.67€
Five Times Pay1,176.04€
BINGO1,247.73€
KENO1,877.53€
MP Roulette2,561.32€
Blackjack2,530.63€
Royal Poker2,112.92€

Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Kujdesi për
klient

Kontakto direkt
e-mail:
[email protected]

Ngjarjet LIVE

Oferta e zgjeruar e jona, e ndeshjeve LIVE ju ofron mundësi më të shumëta për të fituar. Ju mund të përcaktoheni për sportin dhe skuadrën tuaj të preferuar, si dhe mund të informoheni në detaje për secilën ngjarje nëpërmjet Statistikave dhe Rezultateve Live që ju ofrojmë.
Ngjarjet në vijim

Zgjidhni dhe informohuni për ngjarjet që do të fillojnë së shpejti, Ju mund të kombinoni në tiketën tuaj këto ngjarje në vijim me ngjarjet LIVE, të cilat tashmë kanë filluar.Ju nuk keni pasur aktivitet për 15 minuta, si dhe nuk keni zgjedhur asnjë kuot. Për të vazhduar më tutje, ju lutemi klikoni OK.