Menuja Kryesore

Sportet

Renditjet

Luaj lojërat tona të reja
fito MEGA Xhekpotin...
Fito Milona €uro!

Lumi Xhekpotin
€462,110.06
Luaj lojërat tona tradicionale
Fitoni Golden Pot, dhe Lumi Xhekpotin
Fito duke u argëtuar

Fituesit e Xhekpotëve
Loja KazinosXhekpoti Aktual
Black Cherry2,627.93€
Roulette520.88€
Five Times Pay3,953.11€
BINGO1,001.15€
KENO6,505.48€
MP Roulette4,704.93€
Blackjack4,111.54€
Royal Poker2,779.62€

Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Kujdesi për
klient

Kontakto direkt
e-mail:
support@lumibet.com

Oferta ditore e sporteve. Zgjidhni sportin apo skuadrën tuaj të preferuar, dhe vëni baste në shumë-llojshmërine e tipave që LumiBet ju ofron.
Live në vijim
Mexico - Primera Division, Apertura
Santos Laguna - Cruz Azul0:1
International Clubs - Club Friendly Games
Sydney Fc - West Ham United2:0
USA - Major League Soccer
Colorado Rapids - Chivas Usa2:0
International Clubs - Club Friendly Games 
Wellington Phoenix FC - Newcastle United06:30
WTA - Baku, Azerbaijan 
Voegele, Stefanie - Jovanovski, Bojana09:00
Renditjet - Në vijim
Basti do të mbyllet në
26-Jul 09:35
Super 15 - Winner
Basti do të mbyllet në
26-Jul 10:10
Tour De France 2014 - Stage 20 - Winner
Basti do të mbyllet në
26-Jul 10:10
Tour De France 2014 - Team Classification
Basti do të mbyllet në
26-Jul 10:10
Tour De France 2014 - w/o V. Nibali - Winner
Basti do të mbyllet në
26-Jul 10:10
Tour De France 2014 - Winner
Ngjarjet në vijim dhe ngjarjet LIVE mund të kombinohen në tiketë. klikoni dhe lexoni tek PMSH për më shumë info.
Ngjarjet në vijim
1X2Σ+-  
26-Jul
06:00
Kingborough Lions-Launceston City
1.8
5.2
2.8
2.5
1.04
6.9
+34
26-Jul
06:30
Wellington Phoenix FC-Newcastle United
5.8
4.4
1.45
2.5
1.45
2.35
+85
26-Jul
06:30
IP, Katherine-Kim, Dabin
1.95
 
1.7
 
 
 
+5
26-Jul
06:45
Lambton Jaffas FC-South Cardiff FC
1.4
4.35
6.3
2.5
1.4
2.5
+35
26-Jul
06:45
Hamilton Olympic FC-Newcastle Jets Youth
3.3
3.75
1.9
2.5
1.3
2.9
+35
26-Jul
07:00
Tuggeranong United-Cooma Tigers
8.8
6.7
1.19
2.5
1.13
4.55
+33
26-Jul
07:00
Northcote City-South Melbourne
4.05
3.8
1.7
2.5
1.5
2.25
+35
26-Jul
07:00
Fukuoka Softbank Hawks-Orix Buffaloes
1.55
 
2.2
7.5
1.6
2.05