Menuja Kryesore

Sportet

Renditjet

Lumi Xhekpotin
€561,322.93
Luaj lojërat tona tradicionale
Fitoni Golden Pot, dhe Lumi Xhekpotin
Fito duke u argëtuar

Fituesit e Xhekpotëve
Loja KazinosXhekpoti Aktual
Black Cherry2,228.31€
Roulette5,622.67€
Five Times Pay1,176.04€
BINGO1,247.73€
KENO1,877.53€
MP Roulette2,561.32€
Blackjack2,530.63€
Royal Poker2,112.92€

Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Kujdesi për
klient

Kontakto direkt
e-mail:
[email protected]

Rregulla dhe kushte të veçanta nga korporata "Lumi Alba Kos"

Këto rregulla dhe kushte te veçanta ofrojnë një kornize shtese për rregullat dhe kushtet ekzistuese për shërbimet e basteve sportive te korporatës “Lumi Alba Kos,” si dhe drejtojnë përdorimin e produkteve dhe shërbimeve të basteve sportive të ofruara nga korporata “Lumi Alba Kos” (KLAC) dhe degët e saj.

Ndryshimi i fundit mbi këto kushte te veçanta është bërë më 01 Korik 2012.
Versioni Nr.: LBSR: 01

I. Rregulla të përgjithshme për bastet

a. Basti më i madh do të përcaktohet nga KLAC dhe do të shfaqet në sektorët përkatës të faqes se internetit. Shuma më e madhe per një klient në ditë është 20,000 EUR dhe shuma më e madhe në javë është 50,000 EUR. KLAC mban të dretën që në bazë të gjykimit të saj të vendos limite individuale për nji klient apo grup klientësh. Klientët që mbajnë llogari me ne, mund ti përcaktojne vetë limitimet(shumat se sa donë të vënë në baste) për ditë, javë, apo muaj; Mirëpo KLAC gjithashtu përcakton limitet për fitimin maksimal në bast dhe gjithashtu, shumën se sa një klient mund të vë baste, në ditë, javë dhe muaj, dhe do të shfaqet në sektorët përkatës të faqes se internetit.

b. Fitimi maksimal në një bast, është 10,000 EUR. Pagesa minimale për tiketë është 0.50EUR.

c. Të gjitha bastete që vihen nga kompani bastesh, agjent bastesh, apo, kur klienti merr pjese ne atë eveniment sportiv (sportist, trajner, drejtor klubi, pjese e klbubit etj) apo, basti është vëne nga një person i caktuar i cili ka informacion për ngjarjen përkatëse, KLAC mban të drejtën që këto baste ti anulojë, dhe të paguaj vetëm shumën e vënë në bast. Gjithashtu, kërkesa e vazhdueshme të basteve me permbajtje të ndeshjeve të njejta,qofshin ato nga një klient apo, nga një grup klientësh, KLAC mban të drejtën të paguaj vetëm një bast dhe bastet tjera ti paguaj vetëm shumen e vëne ne bast dhe jo fitimin. Gjithashtu edhe pasi të jet publikuar rezultati i asaj ngjarje KLAC mban të drejtën të veproj njejtë dmth të mos paguj fitimin e më shumë se një basti, pasi që kjo konsiderohet si bashkpunim.

d. Kombinimi fitues do te jetë ai kombinim i cili e ka të gjithë përmbajtjen të saktë. Një tip nuk mund të luhet më shumë se një here ne te njëjtin kombinim.

e. Nëse nuk udhëzoheni ndryshe, ju mund të vendosni një bast deri në kohën e saktë të fillimit të një ngjarjeje të veçantë.

f. Pasi te keni vendosur një bast dhe kjo të jetë pranuar nga ne, ju nuk do të mund të anuloni bastin.

g. Te gjitha fitimet në përputhshmëri me “Rregullat dhe Kushtet”, do të deponohen(kreditohen) ne llogarinë e lojtarit.

h. Ne nuk mund te lejojmë gabime as nuk mund te pranojmë përgjegjësitë për ndonjë gabim në kuota, kohë, rezultate, apo avantazhet ,përkundër angazhimit tonë për te siguruar saktësi absolute. Ne kemi të drejtën për te korrigjuar këto gabime, edhe ne qoftë se një ngjarje sportive është duke u zhvilluar apo ka përfunduar. Si pasoje, fitimet tuaja do të bazohen në këto korrigjime. Ju lutem vini re që, nëse një ngjarje citohet gabimisht, të gjitha bastet e vendosura ne ketë ngjarje janë te pavlefshme, pavarësisht nëse fitohet apo humbet.

i. Të gjitha rezultatet do të publikohen sipas organeve drejtuese të ngjarjeve sportive. Për shembull, rezultatet përfundimtare për një lojë të luajtur për Ligen e Kampioneve UEFA do të jenë zyrtare dhe do të shfaqen në tabelat tona të rezultateve vetëm nëse transmetohen nga UEFA.

j. Rezultatet janë për lojërat me kohë të rregullt, duke përfshirë kohën e të lënduarve dhe duke përjashtuar çdo kohë shtesë, gjuajtjet me penallti, ose çdo zgjatim tjetër ne kohën e rregullt të lojës, përveç nëse ne lejojmë ndryshe si pjesë të ndonjë oferte speciale.

k. Në qoftë se vendi I ngjarjes sportive ndryshon, bastet qëndrojnë të vlefshme, përveç nëse ne e shohim të nevojshme t’i shpallim të pavlefshme këto baste si pasojë e një ngjarje që mund të ndikojë shumë në rezultatin e ngjarjes sportive.

l. Në rast se njëra nga palët fillimtare të një ngjarje sportive ndryshon, të gjitha bastet janë te pavlefshme, përveç nëse përcaktohet ndryshe paraprakisht.

m. Është përgjegjësi e klientit që të lexojë me kujdes dhe të kuptojë rregullat e një basti, për shkak se bastet nuk mund te anulohen pasi të jenë vendosur. Ndonjë përjashtim mund të bëhet në rrethana shumë të veçanta.

n. Nëse një ndeshje nuk fillon në kohën e caktuar fillimisht dhe nuk përfundon brenda afatit te caktuar kohor, atëherë të gjitha bastet janë te pavlefshme, përveç nëse përcaktohet ndryshe paraprakisht.

o. Nëse një ngjarje sportive nuk përfundon ne kohëzgjatjen e saj të planifikuar (referohuni te rregullat sportive të veçanta për përshkrim më të detajuar), të gjitha bastet bëhen të pavlefshme, me përjashtim të atyre basteve që janë vendosur pa kushte ( p.sh. goli i parë, Korneri i pare, golashënuesi i golit të parë, kartoni i parë i verdhë/kuq, etj).

p. Nëse ndodh ndonjë rastësi e papërfshirë brenda “Rregullave dhe Kushteve” ose brenda “Rregullave dhe Kushteve të Veçanta”, ne kemi të drejtën absolute për të zgjidhur bastin përkatës. Megjithatë, për të ju trajtuar sa më drejt, ne do të shikojmë për paralele të përshtatshme brenda dokumenteve te lartpërmendura.

q. Nëse ka pasur gabime në sasinë e parave te kredituara ose të debituara në llogarinë tuaj, KLAC e mban te drejtën për të bërë llogaritjet dhe korrigjimet e duhura. Megjithatë, nëse ka pasur gabime te tilla, qoftë nga ana jonë apo nga ana juaj, është përgjegjësia juaj si lojtar ta tregoni ketë duke përdorur mënyrën e kontaktit të shprehur në sektorin për Shërbime Ndihmëse Ndaj Klientit në faqen e internetit.

r. Në çdo llogari të lojtarëve mund të shihet gjendja në çdo kohë. Në qoftë se ju keni dyshime apo kundërshtim për ndonjë transaksion të kryer në llogarinë tuaj si lojtar (me emrin e përdoruesit dhe fjalë-kalimin) duhet ta raportoni në mënyrë sa më të përshtatshme te Shërbimet Ndihmëse ndaj. Ne kemi të drejtën që të vendosim mbi kërkesat apo mosmarrëveshjet tuaja. Në qofte se ju nuk jeni dakord me vendimin tonë, luteni të referoheni te autoritetet përkatëse për ndërmjetësim.

20.0 Futboll

20.1 Të gjitha bastet në futboll janë të bazuara në 90 minuta (FT) loj plus koha shtesë përveç nëse specifikohet ndryshe. Loja shtesë, Goli i Artë ose penalltitë do të jenë të pavlefshme. Ky rregull aplikohet në të gjitha bastet përveç basteve “Kush kualifikohet me tutje” ose “fitues i trofeut”

20.3 Në rastet kur një ngjarje ndërprehet për ndonjë arsyeje, dhe nuk vendoset rezultati final brenda 48 orëve, bastet e përmbaruara (p.sh. rezultati aktual është 2:1, tipat siç janë, Totali i golave 0.5, 1.5, 2.5, do të përpunohen të rregullt, pasi që për atë tip rezultati është vendosur para se ngjarja të ndërpritet), ndërsa tipat e basteve të hapur do të llogariten me kuotëë 1.00 (p.sh. Rezultati është 2:1, Totali i golave 3.5 , 4.5, … Rezultati final, Loja e mbetur, etj).

20.4. Rezultatet të basteve në futboll merren nga faqet zyrtare të ngjarjes, ose nga gara në fjalë, psh. FIFA, UEFA, Premier League, etj.

20.5 Poenët e ndeshkimeve: Kartoni i Verdhë = 10 poena Kartoni i Kuq = 25 poena. Dy kartona të verdhë ndaj një lojtari, rezultojnë me një karton të kuq dhe numërohen 35 poena

20.6 Ndëshkim quhet kur një lojtar merr karton të kuq apo të verdhë. Një karton i verdhë llogaritet 1 ndëshkim, ndërsa një karton i kuq 2 ndëshkime. Kartoni I dytë i verdhë që rezulton me të kuq, llogaritet vetëm kartoni i kuq, pra 2 ndëshkime. Kartonat ndaj lojtarëve dhe personelit që jepen jashtë fushës nuk llogariten.

20.7 Tipat Futboll:

Shënon gol i pari : A do të ketë gol brenda (FT) minutave lojë? Nëse po cila skuadër shënon golin e parë?

Pjesa e Parë 1X2 : Fituesi i pjesës së parë , të lojës?

Shënojn gol dy skuadrat : Do të shënojnë së paku nga një gol të dy skuadrat?

HT/FT : Fituesi i pjesës parë, dhe pjesës dytë.

Tek/Qift Golat : Numri total i golave në 90 minuta lojë, të jetë tek apo qift.

Shansë e dyfishtë : Në 90 minuta lojë, rezultati final i ndeshjes të jetë: Vendasi fitues ose ndeshja të mbaroj barazim (1X), fitues të jetë mysafiri ose ndeshja të mbarojë barazim (X2), apo të fitoj vendasi ose mysafiri(12).

Fituesi pa barazim : Cila skuadër fiton gjatë kohës së rregullt të lojës (90\'FT), nëse loja mbaron barazim atëher ndeshja llogaritet me kuot 1.00

Golat vendasi : Parashikim i saktë i golave që vendasi do të shënojë gjatë (90\'FT) lojë.

Golat mysafiri : Parashikim i saktë i golave që mysafiri do të shënojë gjatë (90\'FT) lojë.

Hendikepi Europian : Kush e fiton ndeshjen, me hendikepin e dhënë, në kohën e rregullt të lojës (FT 90\')?

Totali i golave : Totali i golave do të jetë më i lartë apo më i vogël (mbi apo nën) numrit të caktuar të totalit?

Golëshënuesi i parë : Cili lojtar do të shënojë golin e parë ne ndeshje. Autogoli nuk llogaritet.

Totali golave (të mbledhur) : Numri total i golave të mbledhura për tërë ndeshjen gjatë kohës së rregullt të lojës (90\'FT).

Pjesa e parë - Rezultati i saktë : Parashikimi i rezultatit të saktë në pjesën e parë.

Pjesa me më shumë gola : Cila pjesë do të ketë më shumë gola; Pjesa e parë, pjesa e dytë apo numër të barabartë të golave?

Rezultati Final + Totali golave : Kombinimi i fituesit të ndeshje, dhe totalit të golave nën/mbi 2.5, gjatë lojës së rregullt (90\'FT).

Rezultati Final + Goli i parë : Kombinim i Rezultatit Final dhe golit të parë të shënuar në kohen e rregullt te lojës (90\'FT).

Pjesa e parë - Tek/Qift golat : Tek apo Qift numri total i golave në pjesën e parë.

Do të ketë lojë shtesë Po/Jo? : Do të ketë lojë shtesë pas kohës së rregullt, (90\'FT)?

Diferenca e fitimit : Me sa gola epërsi fiton ndonjëra skuadër, gjatë kohës së rregullt (90\'FT)?

Golëshënues në ndeshje : Do të shënojë ndojnëri nga lojtarët e listuar, gjatë kohës së rregullt (90\'FT)? Autogoli nuk numërohet.

Numri total i ndëshkimeve : Numri total i ndëshkimeve të dhëna gjatë kohës së rregullt të lojës.' +YRP];

Pjesa e parë - Numri total i ndëshkimeve : Numri total i ndëshkimeve gjatë pjesës së parë 45min.' +YRP];

Numri total i poenave të ndëshkimeve : Numri total i mbledhur, i poenave të ndëshkimeve gjatë kohës së rregullt të lojës (90\'FT).'

Pjesa e parë - Numri total i poenave të ndëshkimeve : Numri total i mbledhur, i poenave të ndëshkimeve gjatë pjesës së parë (45\').

Përjashtim? : Parashikoni se a do të ketë përjashtim gjatë kohës së rregullt të lojës (90\'FT). Përjashtimi i trajnerit dhe lojtarëve rezerve nuk merret parasysh?

Pjesa e Parë - Përjashtim? : Parashikoni se a do të ketë përjashtim gjatë pjesës së parë (Përjashtimi i trajnerit dhe lojtarëve rezerve nuk merret parasysh)?

Ndëshkimet vendasi: Numri total i ndëshkimeve (kartonave të kuq dhe të verdhë) që i jepen vendasit, gjatë lojës së rregullt 90\

Pjesa e Parë - Ndëshkimet vendasi : Numri total i ndëshkimeve (kartonave të kuq dhe të verdhë) që i jepen vendasit, gjatë pjesës së parë 45\

Ndëshkimet mysafiri : Numri total i ndëshkimeve (kartonave të kuq dhe të verdhë) që i jepen mysafirit, gjatë lojës së rregullt (90\'FT).

Pjesa e Parë - Ndëshkimet mysafiri : Numri total i ndëshkimeve (kartonave të kuq dhe të verdhë) që i jepen mysafirit, gjatë pjesës së parë 45\'

Skuadra e parë që ndëshkohet : Skuadra e parë që merr kartonin e verdhë apo të kuq gjatë lojës së rregullt (90\'FT)?

Pjesa e Parë - Skuadra e parë që ndëshkohet : Skuadra e parë që merr kartonin e verdhë apo të kuq gjatë pjesës së parë (45\')?

Ndëshkimet : Cila skuadër do të pranoj më shumë ndëshkime gjatë kohës së rregullt të lojës (FT 90\')?

Pjesa e Parë - Ndëshkimet : Cila skuadër do të pranoj më shumë ndëshkime gjatë pjesës së parë (HT 45\')?'+YRC];

Poenët e ndëshkimeve (të mbledhur) : Numri total i mbledhur i poenëve të ndeshkimeve gjatë kohës së rregullt të lojës (FT 90\').

Pjesa e Parë - Poenët e ndëshkimeve (të mbledhur) : Numri total i mbledhur i poenëve të ndeshkimeve gjatë pjesës së parë (HT 45\').

Ndëshkumet (saktësisht) : Numri i saktë i ndëshkimeve gjatë kohës së rregullt të lojës (FT 90\').

Pjesa e Parë - Ndëshkumet (saktësisht) : Numri i saktë i ndëshkimeve gjatë pjesës së parë (HT 45\').'

Përjashtim vendasi : A do të përjashtohet nga loja (merr karton të kuq) ndonjë lojtar i skuadrës vendase gjatë kohës së rregullt të lojës (FT 90\')?

Pjesa e Parë - Përjashtim vendasi : A do të përjashtohet nga loja (merr karton të kuq) ndojë lojtar i skuadrës vendase gjatë pjesës së parë (HT 45\')?

Përjasthim mysafiri : A do të përjashtohet nga loja (merr karton të kuq) ndojë lojtar i skuadrës mysafire gjatë kohës së rregullt të lojës (FT 90\')?

Pjesa e Parë - Përjashtim mysafiri : A do të përjashtohet nga loja (merr karton të kuq) ndojë lojtar i skuadrës mysafire gjatë pjesës së parë (HT 45\')?

Total Golat (saktësisht) : Parashikimi i numrit të saktë të golave gjatë kohës së rregullt të lojës (FT 90\').

Pjesa e dytë Rezultati Final : Kush do të shënoj fitorë në pjesën e dytë

HT / FT Time Rezultati i saktë : Parashikimi i rezultatit të saktë për të dy pjesët, pjesën e parë, dhe pjesën e dytë.

Loja shtesë + gol : Do të ketë lojë shtesë dhe së paku një gol gjatë lojës shtesë (loja me penalti nuk merret parasysh)?

Loja me penalti : Do të ketë lojë me penalti, pasi që rrezultati nuk mund të vendoset pas kohës së rregullt të lojës dhe lojës shtesë ?

Si do të vendoset ndeshja : Si saktësisht do të vendoset ndeshja ? RT = Koha e rregullt (FT 90\') OT = (Loja shtesë) SO = (loja me penallti)

Nuk pranon asnjë gol vendasi : PO; Gjatë kohës së rregullt të lojës (FT 90\'), vendasi të mos pranoj asnjë gol? JO = vendasi pranon një ose më shumë gola.

Nuk pranon asnjë gol mysafiri : PO; Gjatë kohës së rregullt të lojës (FT 90\'), mysafiri të mos pranoj asnjë gol? JO = vendasi pranon një ose më shumë gola.

Cila skuadër shënon : Cila nga skuadrat shënon një ose më shumë gola në kohën e rregullt të lojës (FT 90")? vetëm vendasi, vetëm mysafiri, të dy skuadrat ose asnjëra.

Pjesa e parë Totali Golave : Sa do të jetë totali i golave të shënura nga të dy skuadrat në pjesën e parë të lojës (HT 45\').

Pjesa e dytë Totali Golave : Sa do të jetë totali i golave të shënura nga të dy skuadrat në pjesën e dytë.

Totali korenrave : Sa do të jetë totali i kornerave të egzekutuar në kohën e rregullt të lojës (FT 90\')?

Pjesa e parë totali korenrave : Sa do të jetë totali i kornerave të egzekutuar në pjesën e parë (HT 45\')?

Kornerat Hendikep : Kush do të egzekutoj më shumë kornera me hendikepin e dhënë, në kohën e rregullt të lojës (FT 90\')?

Pjesa e parë hendikepi kornerave : Kush do të egzekutoj më shumë kornera me hendikepin e dhënë, në pjesën e parë (HT 45\')?

Kornerat : Kush do të egzekutoj më shumë kornera në kohën e rregullt të lojës (FT).?

Pjesa e parë kornerat : Kush do të ketë më shumë kornera në pjesën e parë të lojës (HT)?

Korrnerat Tek/Qift : Tumri total i kornerave për kohën e rregullt të lojës (FT) do të jetë Tek apo Qift.

Pjesa e parë, kornerat Tek/Qift : Tumri total i kornerave për pjesën e parë (HT) do të jetë Tek apo Qift.

Korneri parë : Cila skuadër do të bëj kornerin e parë gjatë kohës së rregullt të lojës (FT)?

Pjesa e parë korneri parë : Cila skuadër do të bëjë kornerin e parë gjatë pjesës së parë (HT)?

Kornerat vendasi : Numri total i kornerave të arritur nga skuadra vendase gjatë kohës së rregullt të lojës (FT).

Pjesa e parë, kornerat vendasi : Numri total i kornerave të arritur nga skuadra vendase gjatë pjesës së parë (HT).

Pjesa e parë totali golave : Sa do të jetë totali i golave për pjesën e parë të lojës, Nën apo Mbi, numrin kuotës së caktuar?

Pjesa e dytë totali golave : Sa do të jetë totali i golave për pjesën e dytë të lojës, Nën apo Mbi, numrin kuotës së caktuar?

Korneri fundit : Cila skuadër do të egzekutoj kornerin e fundit gjatë kohës së rregullt të lojës (FT)?

Pjesa e parë korneri fundit : Cila skuadër do të merr kornerin e fundit gjatë pjesës së parë (HT)?

Kornerat mysafiri : Numri total i kornerave të arritur nga skuadra mysafire gjatë kohës së rregullt të lojës (FT).

Pjesa e parë, korrnerat mysafiri : Numri total i kornerave të arritur nga skuadra mysafire gjatë pjesës së parë (HT).

Totali kornerave (të mbledhur) : Numri total i mbledhur i kornerave në kohën e rregullt të lojës (FT).

Pjesa e parë totali kornerave (të mbledhur) : Numri total i mbledhur i kornerave për pjesën e parë (HT).

30.0 Tenis

30.1 Nëse një ndeshje shtyhet për shkaqe të kushteve atmosferike apo ndonjë arsyeje tjetër, dhe nuk vazhdon brenda 48 orëve do të llogariten me kuotëë 1.00.

30.2 Nëse një lojtar e dorëzon ndeshjen, ajo ndeshje do të llogaritet si e pa përfunduar dhe tipat e përmbaruar do të përpunohen si të rregullt ndërsa tipat ende të pa mbaruar do të llogariten me kuotëë 1.00 (p.sh. nëse ndeshja ndërprehet ne setin e 2-të, të gjithë tipat të setit 1 do të përpunohen të rregullt, ndërsa tipat e setit 2, të setit 3, setit 4, dhe setit 5, si dhe tipat për kohën e rregullt do të llogarin me kuotëë 1.00)

30.3 Tipat që në rast të dorëzimit të lojës apo ndërprerjes të saj, e që do të llogariten me kuptë 1.00 pa marrur parasysh se kur ndërprehet ndeshja janë:

- Fituesi,
- Totali i gemave,
- Tek/Qift numri i gemave,
- Numri i setave,
- Rezultati final

30.4 Tipat Tenis:

Kush e fiton ndeshjen? : Parashikoni se cili nga lojtarët do të fitojë tërë ndeshjen, duke përfshirë të gjithë setat që luhen në lojë.

Kush fiton setin ‘X’? : Parashikoni se cili lojtarë do të fitojë setin aktual, I cili specifikohet me numër (psh. Kush e fiton setin 1; dmth. numri 1 e specifikon setin 1, mandej pasi të përfundoj Seti 1,

Numri total i gemave : Parashikoni numrin total të gemave në të gjithë ndeshjen, për të gjithë setat.

Kush fiton gemin ‘X’ dhe ‘Y’ të setit ‘Z’? : Parashikoni fituesin e gemave të specifikuar me numër përkatës të atij gemi, të setit përkatës të përcaktuar gjithashtu me numër, (psh. Kush e fiton gemin 5 dhe 6 të seit 1? ; që nënkupton, se cili nga lojtarët do të fitoj gemin e 5-të dhe të 6-të të setit 1, nëse secili nga lojtarët fiton nga një gem, njëri e fiton gemin 5 ndërsa tjetri gemin 6, apo anasjelltas, fitues ështe tipi X).

Rezultati final : Parashikoni rezultatin e saktë të tërë ndeshjes.

Tek/Qift numri i gemave : Numri total i gemave të mbledhur në të gjithë ndeshjen të llogaritet se a ështe Tek apo Qift, llogariten të gjithë gemat pasi të përfudnojë e gjithë ndeshja.

Tek/Qift numri i gemave në setin 1 : Numri total i gemave të mbledhur në setin e 1-rë të llogaritet se a ështe Tek apo Qift, llogariten të gjithë gemat pasi të përfudnojë seti i 1-rë.

Tek/Qift numri i gemave në setin 2 : Numri total i gemave të mbledhur në setin e 2-të të llogaritet se a ështe Tek apo Qift, llogariten të gjithë gemat pasi të përfudnojë seti i 2-të.

Tek/Qift numri i gemave në setin 3 : Numri total i gemave të mbledhur në setin e 3-të të llogaritet se a ështe Tek apo Qift, llogariten të gjithë gemat pasi të përfudnojë seti i 3-të.

Tek/Qift numri i gemave në setin 4 : Numri total i gemave të mbledhur në setin e 4-të të llogaritet se a ështe Tek apo Qift, llogariten të gjithë gemat pasi të përfudnojë seti i 4-të.

Tek/Qift numri i gemave në setin 5 : Numri total i gemave të mbledhur në setin e 5-të të llogaritet se a ështe Tek apo Qift, llogariten të gjithë gemat pasi të përfudnojë seti i 5-të.

Seti i Parë : Numri total i gemave : Prashikoni numrin total të gemave të mbledhur në setin e parë.

Seti i Dytë : Numri total i gemave : Prashikoni numrin total të gemave të mbledhur në setin e dytë.

Seti i Tretë : Numri total i gemave : Prashikoni numrin total të gemave të mbledhur në setin e tretë.

Seti i Katërt : Numri total i gemave : Prashikoni numrin total të gemave të mbledhur në setin e katërt.

Seti i Pestë : Numri total i gemave : Prashikoni numrin total të gemave të mbledhur në setin e pestë.

Seti i Parë : Kush fiton gemin ‘X’ – Parashikoni fituesin e gemit të specifikuar me numrin përkatës, në setin e parë.

Seti i Dytë : Kush fiton gemin ‘X’ : Parashikoni fituesin e gemit të specifikuar me numrin përkatës, në setin e dytë.

Seti i Tretë : Kush fiton gemin ‘X’ : Parashikoni fituesin e gemit të specifikuar me numrin përkatës, në setin e tretë.

Seti i Katërt : Kush fiton gemin ‘X’ : Parashikoni fituesin e gemit të specifikuar me numrin përkatës, në setin e katërt.

Seti i Pestë : Kush fiton gemin ‘X’ : Parashikoni fituesin e gemit të specifikuar me numrin përkatës, në setin e pestë.

Numri i setave : Parashikoni numrin e setave që do të luhen në ndeshje, do të mbarojë loja me 2 seta, 3 seta, 4 seta apo me 5 seta.

40.0 Ping Pong

40.1 Nëse një ndeshje shtyhet për shkaqe të kushteve atmosferike apo ndonjë arsyeje tjetër, dhe nuk vazhdon brenda 48 orëve do të llogariten me kuotëë 1.00.

40.2 Nëse një lojtar e dorëzon ndeshjen, ajo ndeshje do të llogaritet si e pa përfunduar dhe tipat e përmbaruar do të përpunohen si të rregullt ndërsa tipat ende të pa mbaruar do të llogariten me kuotëë 1.00 (p.sh. nëse ndeshja ndërprehet ne setin e 2-të, të gjithë tipat të setit 1 do të përpunohen të rregullt, ndërsa tipat e setit 2, të setit 3, setit 4, dhe setit 5, si dhe tipat për kohën e rregullt do të llogarin me kuotëë 1.00)

40.3 Tipat që në rast të dorëzimit të lojës apo ndërprerjes të saj, e që do të llogariten me kuptë 1.00 pa marrur parasysh se kur ndërprehet ndeshja janë:

- Fituesi,
- Totali i gemave,
- Tek/Qift numri i gemave,
- Numri i setave,

50.0 Basketboll

50.1 Në basketboll Pjesa e Parë, është 20 minuta ndërsa vetëm në kompeticionin e Amerikes Veriore NBA është 24 minuta.

50.2 Një periodë zgjat 10 minuta ndërsa vetëm në kompeticionin e Amerikes Veriore NBA, është 12 minuta.

50.3 Pjesa e Parë përbëhet nga Perioda e Parë, dhe Perioda e Dytë.

50.4 Loja shtesë ne Basketboll është 5 minuta. Nëse edhe gjatë asaj loje shtesë prap rezultati përfundon i barabartë atëher aplikohet edhe një Lojë shtesë prej 5 minutave, dmth cdo herë që nuk përcaktohet fituesi në lojën shtesë luhet edhe një pjesë tjetër prej 5 minutave të lojës shtesë deri sa të përcaktohet fituesi për atë ndeshje.

50.5 Nësë një ngjarje basketbolli ndërprehet dhe nuk vazhdon brenda 24 orëve, atëherë të gjithë tipat e përmbaruar do të përpunohen si të rregullt ndërsa, tipat e hapur dhe jo të mbaruar do të llogariten me kuotë 1.00. (p.sh. ndeshja La Lakers : Chicago Bulls, rezultati aktual 34:42, dhe ngjarja ndërprehet në minutën e 27’ atëherë të gjithë tipat e Pjesës së Parë do të përpunohen të rregullt. Nëse ju keni patur në tiketën tuaj tipin: Perioda e Tretë - Totali I Pikëve (74.5), Mbi është fitues ndërsa nën është I rënë pasi që, edhe pse ndeshja është ndërprerë në periodën e tretë, pikët që janë shënuar para ndërprerjes e kanë arritur totalin e specifikuar, dmth në këtë rast janë shënuar më shumë se 75 pikë, dhe është tip i përmbaruar. Nëse keni patur tipin Perioda e Tretë – Totali i Pikëve (88.5) atëher edhe Mbi edhe Nën do të llogariten me kuotëë 1 pasi që tipi është ende i hapur, dhe llogaritet si jo i mbaruar. Ndërsa tipat që do të llogariten me kuotëë 1, pa marrur parasysh se kur u ndërpre ndeshja janë:

- Rezultati final
- Totali pikëve (Ka përjashtim nëse kalohet numri i pikëve të caktuar siç e parasheh rregulli 12.5)
- Fituesi, përfshirë edhe lojën shtesë?
- A do të ketë Lojë Shtesë?
- Tek/Qift, përfshirë edhe lojën shtesë

50.6 Tipat Basketboll:

Kush fiton kërcimin për top? : Parashikoni se cila skuadër fiton topin gjatë kërcimit për të filluar ndeshjen i pari

Rezultati final : Parashikoni rezultatin final të ndeshjes, gjatë kohës së rregullt, Loja shtesë nuk llogaritet.

Totali Pikëve : Llogaritet totali i pikeve që të dy skuadrat do të shënojnë gjatë kohës së rregullt të lojës, (p.sh. ndeshja: La Lakers – Chicago Bulls, rezultati aktual është 38:43. Fitues është Totali i pikeve (79.5) / Mbi, ndërsa Nën, nuk është fitues pasi që janë shënuar më shumë se 80 pikë.

Pjesa e Parë : Totali i pikëve : Llogaritet totali i pikeve që të dy skuadrat do të shënojnë gjatë pjesës së parë të lojës, (p.sh. ndeshja: La Lakers – Chicago Bulls, rezultati aktual është 38:43, Fitues është : Totali i pikeve (79.5) / Mbi, ndërsa Nën, nuk është fitues pasi që janë shënuar më shumë se 80 pikë. * Pjesa e Parë, është 20 minuta ndërsa vetëm në kompeticionin e Amerikes Veriore NBA është 24 minuta

Pjesa e Parë : Fituesi pa barazim – Parashikoni fituesin për Pjesë e Parë. Nëse rezultati për pjesë të parë mbaron barazim, atëher ky tip llogaritet me kuotëë 1.00. *Pjesa e Parë, është 20 minuta ndërsa vetëm në kompeticionin e Amerikes Veriore NBA është 24 minuta

Perioda e Parë : Fituesi pa barazim : Parashikoni fituesin për Periodën e Parë. Nëse rezultati për periodë të parë mbaron barazim, atëher ky tip llogaritet me kuotë 1.00. *Një periodë është 10 minuta ndërsa vetëm në kompeticionin e Amerikes Veriore NBA është 12 minuta.

Perioda e Dytë : Fituesi pa barazim : Parashikoni fituesin për Periodën e Dytë. Nëse rezultati për periodë të dytë mbaron barazim, atëher ky tip llogaritet me kuotë 1.00. *Një periodë është 10 minuta ndërsa vetëm në kompeticionin e Amerikes Veriore NBA është 12 minuta.

Perioda e Tretë : Fituesi pa barazim : Parashikoni fituesin për Periodën e tretë. Nëse rezultati për periodë të tretë mbaron barazim, atëher ky tip llogaritet me kuotë 1.00. *Një periodë është 10 minuta ndërsa vetëm në kompeticionin e Amerikes Veriore NBA është 12 minuta.

Perioda e Katërt : Fituesi pa barazim : Parashikoni fituesin për Periodën e Katërt. Nëse rezultati për periodë të katërt mbaron barazim, atëher ky tip llogaritet me kuotë 1.00. *Një periodë është 10 minuta ndërsa vetëm në kompeticionin e Amerikes Veriore NBA është 12 minuta.

Fituesi, përfshirë edhe lojën shtesë? : Parashikoni fituesin e të gjithë ndeshjes duke përfshirë edhe Lojën Shtesë, nëse aplikohet ajo.

Totali i pikëve për tërë ndeshjen, përfshirë lojën shtesë : Parashikoni totalin e të gjitha pikëvë të shënuar nga të dy skuadrat, për kohën e rregullt dhe Lojën Shtesë nëse aplikohet ajo. Llogaritet totali i pikeve që të dy skuadrat do të shënojnë gjatë kohës së rregullt të lojës dhe Lojës shtesë, (p.sh. ndeshja: La Lakers – Chicago Bulls, rezultati aktual është 88:93. Fitues është tipi: Totali i pikeve (180.5) / Mbi, ndërsa Nën, nuk është fitues pasi që janë shënuar më shumë se 181 pikë.

Tek/Qift, përfshirë edhe lojën shtesë : Numri total i pikëve të shënuar nga të dy skuadrat a do të jetë numër Qift apo Tek. Llogaritet deri në përfundim të ndeshjes duke përfshirë edhe Lojën Shtesë nëse ajo aplikohet.

Perioda e Parë : Totali i pikëve : Llogaritet totali i pikeve që të dy skuadrat do të shënojnë gjatë Periodës së Parë, (p.sh. ndeshja: La Lakers – Chicago Bulls, rezultati aktual është 38:43, Fitues është : Totali i pikeve (79.5) / Mbi, ndërsa Nën, nuk është fitues pasi që janë shënuar më shumë se 80 pikë. *Një periodë është 10 minuta ndërsa vetëm në kompeticionin e Amerikes Veriore NBA është 12 minuta.

Perioda e Dytë : Totali i pikëve : Llogaritet totali i pikeve që të dy skuadrat do të shënojnë gjatë Periodës së Dytë, (p.sh. ndeshja: La Lakers – Chicago Bulls, rezultati aktual është 38:43, Fitues është : Totali i pikeve (79.5) / Mbi, ndërsa Nën, nuk është fitues pasi që janë shënuar më shumë se 80 pikë. *Një periodë është 10 minuta ndërsa vetëm në kompeticionin e Amerikes Veriore NBA është 12 minuta.

Perioda e Tretë : Totali i pikëve : Llogaritet totali i pikeve që të dy skuadrat do të shënojnë gjatë Periodës së Tretë, (p.sh. ndeshja: La Lakers – Chicago Bulls, rezultati aktual është 38:43, Fitues është : Totali i pikeve (79.5) / Mbi, ndërsa Nën, nuk është fitues pasi që janë shënuar më shumë se 80 pikë. *Një periodë është 10 minuta ndërsa vetëm në kompeticionin e Amerikes Veriore NBA është 12 minuta.

Perioda e Katërt : Totali i pikëve : Llogaritet totali i pikeve që të dy skuadrat do të shënojnë gjatë Periodës së Katërt, (p.sh. ndeshja: La Lakers – Chicago Bulls, rezultati aktual është 38:43, Fitues është : Totali i pikeve (79.5) / Mbi, ndërsa Nën, nuk është fitues pasi që janë shënuar më shumë se 80 pikë. *Një periodë është 10 minuta ndërsa vetëm në kompeticionin e Amerikes Veriore NBA është 12 minuta.

Perioda e Parë : Tek/Qift : Numri total i pikëve të shënuar nga të dy skuadrat a do të jetë numër Qift apo Tek në periodën e parë . *Një periodë është 10 minuta ndërsa vetëm në kompeticionin e Amerikes Veriore NBA është 12 minuta.

Perioda e Dytë : Tek/Qift : Numri total i pikëve të shënuar nga të dy skuadrat a do të jetë numër Qift apo Tek në periodën e dytë . *Një periodë është 10 minuta ndërsa vetëm në kompeticionin e Amerikes Veriore NBA është 12 minuta.

Perioda e Tretë : Tek/Qift : Numri total i pikëve të shënuar nga të dy skuadrat a do të jetë numër Qift apo Tek në periodën e tretë . *Një periodë është 10 minuta ndërsa vetëm në kompeticionin e Amerikes Veriore NBA është 12 minuta.

Perioda e Katërt : Tek/Qift : Numri total i pikëve të shënuar nga të dy skuadrat a do të jetë numër Qift apo Tek në periodën e katërt . *Një periodë është 10 minuta ndërsa vetëm në kompeticionin e Amerikes Veriore NBA është 12 minuta.

Pjesa e Parë : Tek/Qift : Numri total i pikëve të shënuar nga të dy skuadrat a do të jetë numër Qift apo Tek në pjesën e parë.*Pjesa e Parë, është 20 minuta ndërsa vetëm në kompeticionin e Amerikes Veriore NBA është 24 minuta.

A do të ketë Lojë Shtesë? : Parashikoni se a do të ketë lojë shtesë. Në basketboll nëse ndeshja mbaron me rezultat të barabartë atëher aplikohet Loja Shtesë. *Loja shtesë ne Basketboll është 5 minuta. Nëse edhe gjatë asaj loje shtesë prapë rezultati përfundon i barabartë atëherë aplikohet edhe një Lojë shtesë prej 5 minutave, dmth çdo herë që nuk përcaktohet fituesi në lojën shtesë luhet edhe një pjesë tjetër prej 5 minutave deri sa të përcaktohet fituesi për atë ndeshje.

Cila skuadër arrin të shënojë e para 20 e më shumë pikë : Parashikoni se cila skuadër do të arrijë që të shënoje 20 e më shumë pikë e para.

Cila skuadër arrin të shënojë e para 30 e më shumë pikë : Parashikoni se cila skuadër do të arrijë që të shënoje 30 e më shumë pikë e para.

Cila skuadër arrin të shënojë e para 40 e më shumë pikë : Parashikoni se cila kuadër do të arrijë që të shënoje 40 e më shumë pikë e para.

Cila skuadër arrin të shënojë e para 50 e më shumë pikë : Parashikoni se cila skuadër do të arrijë që të shënoje 50 e më shumë pikë e para.

Cila skuadër arrin të shënojë e para 60 e më shumë pikë : Parashikoni se cila skuadër do të arrijë që të shënoje 60 e më shumë pikë e para.

Cila skuadër arrin të shënojë e para 70 e më shumë pikë : Parashikoni se cila skuadër do të arrijë që të shënoje 70 e më shumë pikë e para.

Cila skuadër arrin të shënojë e para 80 e më shumë pike : Parashikoni se cila skuadër do të arrijë që të shënoje 80 e më shumë pikë e para.

60.0 Hockey mbi akull

60.0 Rregullat Hokej mbi Akull:

60.1 Një ndeshje në Hokej mbi Akull përbëhet nga 3 perioda, secila nga 20 minuta.

60.2 Loja shtesë dhe Penalltitë – Nëse gjatë kohës së rregullt, në Hokej mbi Akull, nuk vendoset fituesi mirëpo rezultati mbaron barazim, atëher do të aplikohet loja shtesë, dhe nësë edhe në lojën shtesë nuk definohet fituesi atëher aplikohen penaltitë.

60.3 Nëse një ndeshje Hokej mbi Akull ndërprehet dhe nuk vazhdon brenda asaj dite (deri ne orën 24.00 të asaj dite) atëherë të gjithë tipat e përmbaruar do të llogariten si të rregullt, ndërsa të gjithë tipat të cilët janë ende të hapur dhe jo të mbaruar do të llogariten me kuotë 1.00 (p.sh. nëse ndeshja

60.4 Tipat Hokej mbi Akull:

Rezultati Final : Parashikoni rezultatin final te ndeshjes, në kohën e rregullt. Loja shtesë dhe Penalltitë nuk llogariten.

Loja e mbetur : Parashikoni fituesin e lojës së mbetur. Rezultati aktual nuk merret parasysh. Vlen vetëm për kohën e rregullt të lojës, ndërsa Loja shtesë, dhe Penaltitë nuk janë të vlefshme

Goli i radhës : Parashikoni se cila skuadër do të shënojë golin e radhës. ‘1’ – Vendasi të shëonjë golin e radhës, ‘2’ – Mysafiri të shënojë golin e radhës, ‘X’- asnjëra skuadër të mos shënojë golin e radhës. Vlen vetëm për kohën e rregullt të lojës, ndërsa Loja shtesë, dhe Penaltitë nuk janë të vlefshme.

Totali golave : Parashikoni numrin total të golave që të dy skuadrat do të shënojnë, në kohën e rregullt të lojës. Loja shtesë dhe Penaltitë nuk janë të vlefshme.

Hendikep : Parashikoni se rezultatin final të ndeshjes, duke patur parasysh Hendikepin e dhënë për këtë ndeshje (p.sh ndeshja USA : Canada dhe hendikepi i dhënë është 0:2, dmth në këte rast Canada është favorizuar me 2 gola. Nëse keni patur në tiketën tuaj tipin : Usa : Canada – Hendikep (0:2) (1) që të fitojë Usa me hendikep, atëher Usa duhet të fitojë me 3 gola diference që ky tip të jetë fitues.

Tek/Qift : Numri total i golave të shënuar nga të dy skuadrat a do të jetë numër Qift apo Tek në Kohën e rregullt të lojës. Loja shtesë dhe Penalltitë nuk llogariten.

Perioda e Parë : Tek/Qift – Numri total i golave të shënuar nga të dy skuadrat a do të jetë numër Qift apo Tek në Periodën e Parë të lojës. Loja shtesë dhe Penaltit nuk llogariten. *Një period në Hokej mbi Akull zgjatë 20 minuta

Perioda e Dytë : Tek/Qift –Numri total i golave të shënuar nga të dy skuadrat a do të jetë numër Qift apo Tek në Periodën e Dytë të lojës. Loja shtesë dhe Penaltit nuk llogariten. *Një period në Hokej mbi Akull zgjatë 20 minuta

Perioda e Tretë : Tek/Qift – Numri total i golave të shënuar nga të dy skuadrat a do të jetë numër Qift apo Tek në Periodën e Tretë të lojës. Loja shtesë dhe Penaltit nuk llogariten. *Një period në Hokej mbi Akull zgjatë 20 minuta

Totali i golave vendasi : Parashikoni totalin e golave që vetëm skuadra vendase do të shënojë gjatë kohës së rregullt të lojës. Golat e mysafirit, si dhe Loja Shtesë dhe Penaltitë nuk llogariten.

Totali i golave mysafiri : Parashikoni totalin e golave që vetëm skuadra mysafire do të shënojë gjatë kohës së rregullt të lojës. Golat e vendasit, si dhe Loja Shtesë dhe Penaltitë nuk llogariten.

Golat vendasi : Parashikoni saktësishtë se sa gola skuadra vendase do të shënojë ‘0’- Vendasi të mos shënojë asnjë golë (0), ‘1’ – Vendasi të shënojë vëtëm një golë, ‘2’ – Vendasi të shënojë vetëm ‘2’ gola,’ 3+’ - Vendasi të shënojë tre apo më shumë gola. Llogaritet vetëm në kohën e rregullt të lojës, Loja Shtesë dhe Penaltit nuk llogariten.

Golat mysafiri : Parashikoni saktësishtë se sa gola skuadra mysafire do të shënojë. ‘0’- Musafiri të mos shënojë asnjë golë (0), ‘1’ – Mysafiri të shënojë vëtëm një golë,’ 2’ – Mysafiri të shënojë vetëm ‘2’ gola,’ 3+’ - Mysafiri të shënojë tre apo më shumë gola. Llogaritet vetëm në kohën e rregullt të lojës, Loja Shtesë dhe Penaltit nuk llogariten.

Fituesi pa barazim : Parashikoni fituesin e ndeshjes, në kohën e rregullt të lojës. Nëse ndeshja mbaron me rezultat të barabartë (X) atëher ky tip llogaritet me kuotë 1.00.

Rezultati final i periodës (1) : Parashikoni rezultatin final vetëm për periodën e 1-rë. *Një periodë në Hokej mbi Akull zgjatë 20 minuta.

Rezultati final i periodës (2) : Parashikoni rezultatin final vetëm për periodën e 2-të. *Një periodë në Hokej mbi Akull zgjatë 20 minuta

Rezultati final i periodës (3) : Parashikoni rezultatin final vetëm për periodën e 3-të. *Një periodë në Hokej mbi Akull zgjatë 20 minuta

Perioda e Parë - Totali i golave : Parashikoni numrin total të golave të të dy skuadrave, vetëm në periodën e parë. *Një periodë në Hokej mbi Akull zgjatë 20 minuta

Perioda e Dytë - Totali i golave : Parashikoni numrin total të golave të të dy skuadrave, vetëm në periodën e dytë. *Një periodë në Hokej mbi Akull zgjatë 20 minuta

Perioda e Tretë - Totali i golave : Parashikoni numrin total të golave të të dy skuadrave, vetëm në periodën e tretë. *Një periodë në Hokej mbi Akull zgjatë 20 minuta

Rezultati i saktë : Parashikoni rezultatin e saktë të ndeshjes, vetëm për kohën e rregullt të lojës. Loja shtesë, dhe Penaltitë nuk llogariten.

Fituesi, përfshrië lojën shtesë, dhe penaltit : Parashikoni fituesin e ndeshjes duke përfshirë, Lojën Shtesë dhe Penaltitë nëse aplikohen ato.

70.0 Hendboll

Llogaritet vetëm Koha e rregullt e lojës, koha shtesë dhe shoots outs nuk janë te përfshirë.

Pjesa e Parë : Rezultati Final: Cila skuadër fiton lojën në pjesën e parë?.

Hendikep : Cila skuadër do të fitoj pasi që të jetë aplikuar diferenca e dhënë, në kohën e rregullt të lojës?

Totali i pikëve : A do të ketë më pak apo më shumë poena se sa diferenca e dhënë, në kohën e rregullt të lojës?

Pjesa e Parë : Hendikep: Cila skuadër do të fitoj pasi që të jetë aplikuar diferenca e dhënë, në pjesën e parë të lojës?

Pjesa e parë : Totali i golave: A do të ketë më pak apo më shumë gola se sa diferenca e dhënë, në pjesën e parë të lojës?

Pjesa me më shumë gola : Cila pjesë e lojës do të ketë numër më të madh të golave të shënuar nga të dy skuadrat në total. Barazim = Nëse të dy pjesët kanë numër të njejtë të golave.

80.0 Bejseboll

80.1 Rezultati i basteve është i dhënë nga risultati final i ndeshjes, të përfshir dhe extra time.

80.2 Për të qënë të vlefshme bastet duhen luajtur të paktën 8,5 inning përndryshe seleksionimet do të konsiderohen të pavlefshme. Nëqëftëse një takim ndërprehet për cdo lloj arsyje (shi, borë, erësirë etj) dhe nuk rinisë dhe mbaron brënda 12 orësh, ose rezultati është baraz, bastet konsiderohen të pavlefshme. Në rast se dy ndeshjet me të njejtat ekipe ne të njejtën ditë, konsiderohet vetëm rezultati i ndeshjes të parë.

Diferenca pikëve (Loja shtesë) : Cila skuadër do të fitoj pas diferencës së dhënë?

Totali pikëve (Loja shtesë) : Në lojën shtesë, a do të ketë më pak apo më shumë pikë se sa diferenca e dhënë?'

Tek/Qift pikët (lojën shtesë) : Tek apo qift numri i pikëve ne lojën shtesë.

90.0 Vollejboll

Rezultati final : Duhet parashikuar ekipi fitues.

Handicap 1-2 : Rezultati i një basti me handicap është i dhënë duke shtuar ose hequr handicapin nga rezultati i lojes konsideruar rezultatin e setit.

Bastet ne sete : Duhet parashikuar rezultatin e sakte të takimit në bazë të seteve.

Total i setave : Duhet parashikuar numërin total të setëve të luajtur gjatë ndeshjes.

Total i pikeve : Duhet parashikuar neqoftëse numëri total i pikëve të shënuar do të jetë më i madhë apo më i vogël se numëri i treguar nga LumiBet.

100.0 Formula 1

100.1 Rezultatet e basteve në Fomula 1 janë gjithmonë ato të publikuar menjhërë pas përfundimit të garës.

100.2 Vendimet e mëvonshme nga ana e zyrtarëve të garës ose nga FIA nuk do të konsiderohen. Një garë e fomula 1 do të konsiderohet e pavlefshme në rastin e anullimit ose e ndërprerjes dhe i pa perfunduar brënda 72 orësh nga fillimi i orarit zyrtar. Nëqoftëse një garë,për cdo lloje arsyje,do të braktiset përpara 75% e distancës totale gara do të jetë krejtësishte e pavlefshme edhe kur FIA të vendostë që gara ka një vler të plotë dhe ti shënoj pikë pilotëve dhe skuadrave.

100.3 Nëqoftëse një ose më shumë pilot tërhiqen në fillim të raundit të parë dhe të paktën një prej tyre ka një kuotë fituese ose më të vogël se 5 LumiBet rezervon të drejtën për të konsideruar të pavlefshme bastet per fituesin, pole position. Nëqoftëse një pilot nuk mund ,te marrë pjesë në kualifikimet zyrtare, të gjitha bastet lidhur me pilotin nuk jane të vlefshme.Nëqoftëse një pilot nuk mund të marr pjesë në gara ,edhe pse ka përfunduar me sukses qualifikimet,bastet të lidhura me garat nuk do të konsiderohen të vlefshme (kurse ato të lidhura me qualifikimet do të konsiderohen të vlefshme). Pjesmarrja në xhiron e zbulimit (warm-up lap) vlen si pjesmarrje në garë edhe nëqoftëse një pilot tërhiqet nga gara, për rregullat e basteve ka marrë pjesë në garë.

100.4 Nëqoftëse publikohen zyrlarisht vendimet që ka marr FIA ose zyrtarët garës që ndikojn në rezultatin, dhe qè vinë mbas rezultateve të provave ose kualifikimeve ose një pilot tërhiqet në të njejtën kohë (mbas publikimit të rezultateve të sesionit të pare,par ne fillim të sesionit tjetër),LumiBet rezervon të drejtën për të anulluar të gjithe bastet të bazuara në informata të tilla.

100.5 Llojet e basteve të përshkruar në paragrafin 46 mund të ofrohen edhe për motosport (motogp, superabile, wrc etj). Në këtë rastë do të konsiderohen rregulla specifike (numëri i pjesmarrësve që fijton pikë, minimumi i xhirove i të përfunduar).

110.0 Motociclisëm

110.1 Rezultatet të lidhura me bastet me motor janë gjithmonë ato të publikuar menjëherë pas përfundimit të garës. Vendimet e mëvondeshme nga ana e zyrtarve të garës ose nga ana e FIM nuk do të konsiderohen. Një garë me motorra nuk do konsiderohet e vlefshme në rast anullimi , ndërprerje dhe papërfundimi mbrënda 72 orësh nga orari zyrtar. Nëqoftëse një garë, për cdo lloj arsyje ndërprotet përpara 66% se kohëszgjatje, gara do të konsiderohet plotësisht e pavlefshme edhe sikur FIM të vendoste që gara mund të jetë e vlefshme dhe ti shënoj pikë pilotëve dhe skuadrave.

110.2 Nëqoftëse një ose më shumë pilot tërhiqen në fillim të raundit të parë dhe nëqoftëse një nga këto ka një kuot fituese të barabart ose më të vogël se 5, LumiBet, rezervon të drejtën për të deklaruar të gjitha bastat për fituesin në pole position të pavlefshme. Nëqoftëse një pilot nuk është në gjëndje të marrë pjesë në kualifikimet zyrtare, të gjitha bastet që kanë e të bëjnë me pilotin janë të pavlefshme. Nëqoftëse një pilot nuk është në gjëndje të marrë pjesë në garë edhe pse përfunduar me sukses kualifikimet ,të gjitha bastet që kanë e të bëjnë me pilotin janë të pavlefshme (kurse te kualifikimet do të konsiderohen të vlefshme). Pjesmarrja në xhiron e zbulimit (warm-up lap) vlen si pjesmarrje në garë, kështu nëqoftëse një pilot tërhiqet gjatë xhiros e zbulimit e basteve është sikur ka marrë pjesë në garë.

110.3 Nëqoftëse publikohen zyrtarisht vendime të marra nga FIM ose nga zyrtarët e garës që mund të ndikojnë në rezultatin e garës, dhe që vinë mbas rezultateve të provave ose kualifime, ose nëqoftëse një pilot në të njëjtën kohë (pas publikimit të sesionit të mëparshëm, dhe në fillim të sesionit tjetër) LumiBet rezervon të drejtën të kancelloj të gjitha bastet mbi këto informacione.

120.0 Futboll Amerikan

120.1 Merret parasyesh edhe Loha shtesë për të përcaktuar ftiuesin.

Pjesa e Parë – Rezultati Final : Fituesi në pjesën e parë?

Tek/Qift Pikëve : Rezultati final i poenave, të jetë Tek apo Qift.

Pjesa e Parë - Hendikep : Cila skuadër do të fitoj pas diferencës së dhënë në pjesën e parë?

Pjesa e Parë - Totali pikëve : Në lojën shtesë, a do të ketë më pak apo më shumë pikë se sa diferenca e dhënë, në pjesën e parë të lojës ?

Pjesa e Parë - Tek/Qift Pikë : Rezultati final i pikëve në pjesën e parë të jetë Tek apo Qift?

Qereku me më shumë pikë : Cila pjesë do të ketë më së shumti pikë të mbledhura në total? . Loja shtesë nuk llogaritet.

Rezultati Final : Parashikoni rezultatin final te ndeshjes.

Hendikep : Cila skuadër do të fitoj pas diferencës së dhënë në kohën e rregullt të lojës?

Totali i pikëve (Loja shtesë) : Në lojën shtesë, a do të ketë më pak apo më shumë pikë se sa diferenca e dhënë?

Tek/Qift pikët (Lojën shtesë) : Rezultati final i pikëve në kohën shtesë, të jetë Tek apo Qift.

130.0Rugby

130.1 Merret parasyesh vetëm koha e rregullt e lojës, përvec nëse specifikohet në mënyrë eksplicite.

Rezultati final : Tre rezultate të mundëshme (ekip vëndës fitues ose e para në listë), X (barazim) dhe 2 (skuadra në trasfert fituese ose e dytë në listë).

1-2 Handicap : Rezultati i një basti me handicap ështëi dhënë duke shtuar ose hequr handicap-in nga rezultati final i ndeshjes.

Total i pikëve : Duhet parashikuar nëqoftëse numëri i pikëve të shënuar do të jetë më i madh ose më i vogël se numëri indikuar nga LumiBet.

140.0Golf

140.1 Nëqoftëse një turne reduktohet në kohëzgjatjen e saj ose karakterizohet nga kushte klimatike të papërshtatshëm, për pagime do të përdoren rezultate zyrtare të turnes,gjithëmonë nëqoftëse janë kompletuar të paktën 36 gropa. Në rastin që nuk plotësohen 36 gropa të gjitha bastet anullohen.

140.2 Nëqoftëse ndeshja shtyhet, të gjithë bastet do të mbeten të hapura dhe do të mbyllen vetëm mbas përfundimit të garës.

Ryder Cup – Winner : Duhet parashikuar kush skuadër do të ketë rezultatin final më të mirë nëgarë , në përfundim të ndeshjes.

Ryder – Cup Top Combined Points Scorer : Duhet parashikuar lojtarin i golfit që do të ketë rezultatin më të mirë në fund të ndeshjes: në rast që dy ose më shumë lojtar golfi do të jenë fitues, zbatohet rregulli i barazimit përshkruar në paragrafin 17.

Ryder Cup – Top European Points Scorer : Duhet parashikuar lojtarin e golfit të skuadrës evropiane që do të ketë rezultatin më të mirë në fund të ndeshjes. Në rast që dy ose më shumë lojtar golfi do të jenë fitues, zbatohet rregulli i barazimit përshkruar në paragrafin 17.

Ryder Cup – Top USA Points Scorer : Duhet parashikuar lojtarin e golfit të skuadrës amerikane që do të ketë rezultatin më të mirë në fund të ndeshjes. Në rast që dy ose më shumë lojtar golfi do të jenë fitues, zbatohet rregulli i barazimit parashikuar në paragrafin 17.

Ryder – Cup Player Score : Duhet parashikuar rezulatin e saktë të lojtarit gjatë ndhjes, zgjedhur në mes të rezultateve të propozuar.

Ryder – Cup Hole in One : Duhet parashikuar nëqoftëse gjatë gjithë ndeshjes do të bëhet të paktën një grop me një goditje.

150.0 Sport dimëror

150.1 Nëqoftëse në një sport dimëror (ski alpin, ski nordik ose kërcim në akull) pezullohet ose shtyhet, bastet do të jenë të vlefshme nëqoftëse gara do të kompletohet në të njëjtin vënd brënda 72 orësh. Nëqoftëse do të bëhet në një vënd tjetër, të gjitha bastet nuk do të konsiderohen të vlefshme.

Fituesi : Duhet parashikuar fituesin e garës.

1st and 2nd : Duhet parashikuar dy konkurentet që do të mbarojnë garën në vëndin e parë dhe të dytë, në mënyrë të saktë.

Podium : Duhet parashikuar nëqoftëse konkurenti do të mbarojë garën në podium (tre vëndet e parë në rënditjen përfundimtare).

Head to Head : Duhet parashikuar kush nga dy lojtarët në listë do të ketërezultatin më të mirë në garë. Për ski alpinë në rast që një ose më shumë skiator nuk do kompletojnë garën, manche e kompletuara do të vendosin fituesin. Nëqoftëse që të dy lojtaret realizojnë të njejtat manche, basti do të jetë i pavlefshme.

160.0 Ciklisëm

160.1 Nëqoftëse një garë me fazë shtyhet ose ndërpritet, të gjithë bastet do të konsiderohen të vlefshme deri në përfundim të garës (ose derisa të fshihet nga zyrtarët) kurse bastet në një fazë të vetme ose gara të mbajtura në një datë të vetme nuk do të konsiderohen të vlefshme në rast anullimi ose ndërprerje.

170.0 Not dhe Vaterpol

170.1 Rezultati i një gare vaterpoli i vlefshëm për garat (1X2, handicap, over/under, odd/even, 1st gol etj.) është i vlefshëm në fund të kohës shtesë, kohë shtesë dhe penallti të përjashtuara.

HH swimming : Nëqoftëse një ose që të dy notuesit diskualifikohen nga gara të gjitha bastet në HH do të jenë të pavlefshme (bastet per fituesin do të vazhdojnë). Nëqoftëse një notues nuk merr pjesë në garë, të gjitha bastet që kanë e të bejnë me të do jenë të pavlefshme .

180.0 Vela

180.1 Nëqoftëse gara shtyhet ose ndërpritet, të gjitha baste do të vazhdojnë deri sa gara nuk mbaron. Nëqoftëse një skuadër nuk merr pjesë në garë, ose skualifikohet për cdo lloj arsyje, të gjitha bastet që kanë e të bejnë me skuadrën do të jenë të pavlefshme ( janë të vleshfshme ato para skualifikimit dhe ato në moment të skualifikimit)

190.0 Snooker

190.1 Nëqoftëse gara shtyhet ose ndërpritet, të gjitha baste do të vazhdojnë deri sa gara nuk mbaron. Në rast ndeshje shënuar një lojtari në fillim të numërit total të ndeshje, bastet do të jenë të vlefshme se ndeshja ka filluar, kurse do jenë të pavlefshme nëqoftëse ndeshje nuk ka filluar.

200.0 Garat me Kuaj

Në garat me kuaj janë të mundëshme 2 tipe bastesh SP (Starting Price) ose kuotë fikse offruar nga LumiBet. Starting Price është i lidhur drejt për drejt me rregullat e shtetit ku bëhet gara: për pagimet dhe për numërat e kuajve fitues. Një garë do të jetë e vlefshme kur faqa zyrtare e internetit e shtetit që organizon garën do të japi rezultatet. LumiBet rezervon të drejtën të anulloj një garë për publikime të gabuara të emrave të kuajve, numëri i gabuar i kuajve që do marrin pjesë në garë, ose arsyje të tjera që mund të ndikojnë rezultatin janë të mundshme. Nuk është e mundshme të vihen baste për cifte ose trishe, është megjithate e mundshme të vendosen baste të shumta të “vendosur”, për të parashikuar më shumë nëqoftëse një kalë konsiderohet i “vendosur” në mbritjen. Në një bast të shumtë, ose në një sistem, të gjithë kuajt duhen të gjykohen të “vendosur” në mbarim të garës. Nuk është e mundshme të vihen baste më shumë se mbi tre kuaj të “vendosur” në një kombinim të vetëm ose mbi dy kuaj ose mbi më shumë fitues. Në rast të një basti të shumtë fitimi do të jetë i dhënë vetëm nga llogaritja e kuotave individuale, pasi nuk ka shpërblim as rritje kuote për baste ciftesh ose trishe.

210.0 Sport të tjerë

210.1 LumiBet rezervon të drejtën për të ofruar baste per sporte që nuk janë përmendur në paragrafin e mësipërm. Kur të jetë e domosdoshme do të prodhohet një shtojcë me lloja bastesh të reja, komunikimi do të jepet përmes sistemit të mesazheve ose e-mail.